HRC vs HC Red Dragon, dne 5.12.16. výsledek 3:3

15.12.2016 12:38

Nazdaj přátelé ,

proti drakům jsme hráli doma na Slavii , zápas se nám po pravdě nikomu moc nepovedl a hodně jsme se trápili střelecky , páč naše produktivita a hlavně efektivita  se kamsi vytratila .

Zápas jsme začali jak je naším zvykem hodně zvolna a co nevidět jsme prohrávali 1:0  hodně šťastným golem soupeře a trochu se na něm podepsal i náš golman , který situaci maloučko podcenil  :)  , ale hra se potácela dál a přestože jsme byli herně lepší než soupeř nedařilo se nám v průběhu první třetiny vstřelit branku a minimálně vyrovnat . Takže první třetina skončila za nevýhodného stavu pro nás 0:1.

Druhou část zápasu jsme začali lépe a soupeře jsme přehrávali , ale bohužel góly ne a ne přijít takže veškerý náš tlak na soupeřovu branku vyzníval do prázdna . Zato soupeři vyšel jeden z mála ojedinělých protiútoků a ajta krajta prohrávali jsme 0:2  . Situace byla o to frustrující , že jsme zápas ovládali a soupeř byl špatný a my v koncovce ještě horší , prostě hnus fialovej.  Prvního gólového počinu jsme se dočkali při našem oslabení , kdy na 1:2 snižoval junior a nahrával mu dědek  a zápas začínal mít trochu veselejší nádech .  Během dalších pěti minut se nám podařilo vyrovnat po spolupráci lukyna , který vyrovnával a nahrával mu domino.  No a bylo vyrovnáno na 2:2 a s tím skončila druhá třetina .

Poslední část zápasu se odvíjela ve stejném duchu  , my byli herně lepší a tlačili jsme na soupeře div jsme neměli bláto na hřišti a všechna naše snaha vyznívala na prázdno , co my jsme dokázali spálit za šance bylo do nebe volající karamádi.kolem poloviny třetí třetiny se nám podařilo otočit vývoj zápasu gólem na 3:2 pro nás , branku dával hans a asistoval mu junior .  Když už to trápení vypadalo , že skončí vítězně pro nás asi tři minutky před koncem nám ujel soupeř a vyrovnal na 3:3 a s tímhle výsledkem skončil celý zápas .

Sesmolil a na nástěnku pověsil dědek

Zpět

Kontakt

BK BLACK AND WHITE

© 2018 Všechna Dědkova práva vyhrazena :)

Tvorba www stránek zdarmaWebnode